12 Μαρτίου 2012 - Την έντονη ανησυχία της για την τυχόν κατάργηση της Λιμενικής Αρχής Γλύφας εκφράζει η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας Κατερίνα Μπατζελή με ερώτηση της στον αρμόδιο Υπουργό.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την έντονη ανησυχία της για την τυχόν κατάργηση της Λιμενικής Αρχής Γλύφας εκφράζει η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας Κατερίνα Μπατζελή με ερώτηση της στον αρμόδιο Υπουργό.
Όπως τόνισε η κ. Μπατζελή, «η διατήρηση της Λιμενικής Αρχής Γλύφας επιβάλλεται για λόγους αντικειμενικότητας που έχουν σχέση με τη διασφάλιση του θαλασσίου περιβάλλοντος, την ομαλή διεξαγωγή των πορθμειακών δρομολογίων, την εξυπηρέτηση των τουριστικών δραστηριοτήτων, την αλιεία και τις ιχθυοκαλλιέργειες και εν τέλει δεν προκύπτει μείωση του κόστους λειτουργίας με την ένταξη της στο Λιμεναρχείο Στυλίδας.
Η διατήρηση και ενίσχυση των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων του Λιμενικού και της Ακτοφυλακής στην περιοχή διασφαλίζει την ανάπτυξη και εξέλιξη όλων των συναφών οικονομικών δράσεων σε όφελος των κατοίκων και της περιφερειακής οικονομίας και ανάπτυξης γενικότερα.

Επισυνάπτεται η ερώτηση της κ. Μπατζελή.

Διαβάστε αναλυτικά την ερώτηση της κ. Μπατζελή στο :  www.kbatzeli.gr