Κατάλογος αποφάσεων Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Με συνέπεια ως προς τη δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για Διαφάνεια, Αποτελεσματικότητα και Κοινωνική λογοδοσία, δίνεται στη δημοσιότητα ο κατάλογος των αποφάσεων που υπέγραψε η Υπουργός, Κατερίνα Μπατζελή από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μέχρι σήμερα.
Η διαδικασία αυτή θα επαναλαμβάνεται κάθε μήνα ώστε να πληροφορούνται οι ενδιαφερόμενοι και η Κοινή Γνώμη για τις αποφάσεις του Υπουργείου.

Σε δηλώσεις της, η κ. Κατερίνα Μπατζελή σημείωσε: "Κάνουμε την υπόσχεσή μας πράξη. Με τη δημοσιοποίηση των Υπουργικών Αποφάσεων και την ημερομηνία υπογραφής τους δημιουργούμε ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας. Πρόκειται για έναν μηχανισμό διαφάνειας που μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου θα διαχέει την πληροφορία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στόχος μας είναι, η ημερομηνία υπογραφής μιας απόφασης να πάψει να είναι αντικείμενο φημολογίας και ο πολίτης να μπορεί να ενημερώνεται με εγκυρότητα για το έργο και την πορεία υλοποίησης των πολιτικών του Υπουργείου."

Δελτίο Τύπου, Αθήνα, 25/11/09